Hair TopUp

Hair Fiber powder (compressed)

Dunner wordend haar

What it is, What it does and for Whom....

kaal hoofd

See the Techniques of Hollywoods Hair Make-Up Specialists

Haarproduct

Hair separations and eyebrows

Re-styling of thinning hair

Make a mm hairlook of a bald head

Do it The Hollywood way with Your own Hair Studio Tool Kit!

Getting rid of a striking hair parting, fuller eyebrows, camouflage of thinning hair and even giving a bald head a “shaved” milli metered hairlook? Amongst others these hair makeup tricks and more are used to make movie stars look years younger. So can you now! With Volume Hair Plus Hair TopUp!

Deze foto toont een jongeman met erg dun haar op het voorhoofd. Hair TopUp zorgt voor dikker haar bij mannen en is zeer geschikt om deze situatie op te lossenVerberg dun haar met VHP Hair TopUp. Eenvoudig aan te brengen en direct zichtbaar. Het resultaat is deze gelukkige jongeman met haar dat veel dikker en voller toont.
Als gevolg van haaruitval heeft deze dame een opvallende en ongewenste dunbehaarde en brede haarscheiding waardoor de hoofdhuid zichtbaar is.Zie hier het resultaat na gebruik van VHP Hair TopUp dat zorgt voor dikker haar bij vrouwen.

Applications Hair Studio Tool Kit

The Kit has different Applicators

For Extra Items & Handy Tools Click here!

What Our Clients Say

Peter N
Read More
Beste klantenservice, ik heb jarenlang dermatch gebruikt uit Amerika maar ben overgestapt op uw Haar TopUp. Het resultaat is precies hetzelfde zoniet beter maar uw product is een stuk voordeliger. Ik ben zeer tevreden. Mvg Peter
Carla
Read More
Ik gebruik uw produkt om mijn veel te brede scheiding weg te werken en dat werkt super. Sinds kort gebruik ik het ook voor mijn wenkbrouwen en die zijn nog nooit zo mooi geweest! Dank u wel.
Fabienne de V
Read More
Ik ben erg blij met uw product. Ik heb een milde vorm van alopecia areata en kan de kale plekjes echt helemaal onzichtbaar maken. Dat is een heerlijk gevoel., zeker ook omdat de plekjes met regelmaat terugkomen. Een happy klant
Frank H
Read More
Als full time reclame man kom ik veel in contact met mensen. Omdat ik erg ijdel ben kon ik het maar niet verkroppen dat mijn kruin steeds kalender werd. Totdat ik Hair Top up voor het eersr probeerde en dat was een openbaring. Mijn kalende kruin is weg en je ziet alleen maar haar!. wat een geweldig product. Super
Anthony
Read More
Ik ben kapper en zie voornamelijk klanten met gewoon haar. Ik begon me steeds beroerder te voelen over voor mijn eigen kale hoofd. Toen ik in aanraking kwam met Hair Top up leerde ik al snel hoe ik het moest opbrengen om mijn kale hoofd om te toveren in die van een super kort geschoren hoofd. Dat voelde en voelt nog steeds geweldig. Sinds die dag heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gehad. Hair Top up geeft mij elke dag een geweldig lekker gevoel.
Mark
Read More
Ik heb jarenlang met mijn dunne haar geworsteld en het werd alleen maar erger en erger. Een jaar geleden (ik was toen 32) wees een vriend mij op haar topup. Dat heeft alles veranderd. Zonder uw product zou ik nu nog elke dag balen van mijn kalende kop. Eindelijk kan ik mezelf weer ‘normaal’ en aantrekkelijk voelen.
Previous
Next

FAQ About Hair TopTp

Hair TopUp is a cosmetic hair thickener. It is a hard powdered formula that is safe and healthy for your skin and hair. It’s packed with emollients and botanical ingredients that soothe and hydrate.

A disk Hair TopUp lasts very long. 6-9 months is not an exception.

At this moment there are 4 colors. Black, Dark Brown, Brown and Dark Blonde (light brown).

Hair TopUp is applied directly to the hair and scalp with our Easy Grip and Easy Reach Applicators. Rub an applicator into the disc and then onto the hair. Brush your hair well.

No, that is not possible.  The powder remains on the surface and does not penetrate into the skin.

Scroll to Top